5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δ/νση Δ.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδρομές
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Άποψη του λιμανιού της Ναυπάκτου.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Το φρούριο της Ναυπάκτου.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Τσεπέλοβο

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Πυρσόγιαννη

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Μαστοροχώρια

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Γεφύρι του Boϊοδομάτη

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Το γεφύρι της Κόνιτσας

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Το φαράγγι του Βίκου

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Μέτσοβο

Η εκδρομή στο Μόναχο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικής ανταλλαγής. Οι μαθητές μας φιλοξενήθηκαν στα σπίτια συμμαθητών τους από τη Γερμανία. Ταξιδέψαμε με το πρακτορείο MANESSIS, που μας εξασφάλισε τα αεροπορικά εισιτήρια και ένα τουριστικό λεωφορείο στο Μόναχο για την πρώτη ημέρα της επίσκεψής μας στη Γερμανία. Το τουριστικό γραφείο ήταν εξαιρετικό και ακολούθησε τα συμφωνηθέντα.

Η αρχηγός της εκδρομής

Παπακυριακοπούλου Αθηνά

Η τριήμερη εκδρομή του σχολείου μας  στην Καρδίτσα-Λίμνη Πλαστήρα -Τρίκαλα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Η αναχώρηση έγινε στις 18/4/2019 και η επιστροφή στις 20/4/2019. Το ταξιδιωτικό γραφείο MANESSIS ακολούθησε πλήρως τα συμφωνηθέντα με το ιδιωτικό συμφωνητικό. Ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου ήταν εξαιρετικός, ο αρχηγός από το γραφείο άψογος και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου άριστες.

Η αρχηγός της εκδρομής

Ακριβάκη Ιουλία 

Πρἀξη 2η

Σήμερα, 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14:00, στο γραφείο της Δ/ντριας συγκενρώθηκε η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για την εκδρομή(εκπαιδευτική ανταλλαγή) στο Μόναχο της Γερμανίας(6/4/2019-12/4/2019). Εκδήλωσαν ενδιαφέρον τα πρακτορεία: 1) ZORPIDIS TRAVEL, 2) MANESSIS, 3) MAZI TRAVEL, 4) IQ HOLIDAYS & 5) @ HOLIDAYS. Ύστερα από την εξέταση των προσφορών η εκδρομή ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο MANESSIS, του οποίου η προσφορά ήταν οικονομικά η πλέον συμφέρουσα.  

Πράξη 1η

 Σήμερα, 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 14:00, στο γραφείο της Δ/ντριας συγκεντώθηκε η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για την τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Καρδίτσα-Λίμνη Πλαστήρα-Τρίκαλα(18/4/2019-20/4/2019). Εκδήλωσαν ενδιαφερον τα πρακτορεία: 1) ZORPIDIS TRAVEL, 2) MANESSIS, 3) IQ HOLIDAYS, 4) CONNECTION & 5) ON LINE HOLIDAYS. Ύστερα από την εξέταση των προσφορών η εκδρομή ανατέθηκε στο ταξιδιωτικό γραφείο MANESSIS, του οποίου η προσφορά ήταν οικονομικά η πλέον συμφέρουσα.

To  5o  Γυμνάσιο  Χαλανδρίου  στα  πλαίσια  του  προγράμματος   E-Twinning  και  του  μαθήματος  των  Γερμανικών, έχοντας  κάνει  αδελφοποίηση  με  το  Hans-Carossa-Gymnasium  από  το  2007  με  υπεύθυνη  συντονίστρια  την  καθηγήτρια  των  Γερμανικών  κ.  Παπακυριακοπούλου  Αθηνά  και  τον  κ.  Heber  Markus, Διευθυντή   του  γερμανικού  σχολείου, πραγματοποίησε  και  φέτος  ανταλλαγή  Ελλήνων-Γερμανών  μαθητών...................

https://www.chalandri.gr/category14/deuterovathmia-ekp/49204/

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδρομές